Kontakt

Har du spørgsmål til behandlinger, ledige tider, brug for råd og vejledning eller andet?

Kontakt Beauty By Newgard

Har du spørgsmål til behandlinger, brug for råd og vejledning? Tøv ikke med at kontakte mig. Så hjælper jeg med faglige viden, som lægeeksamineret kosmetolog og fodplejer - uanset om det er hjælp til valg af behandlinger, råd og vejledning omkring hudpleje, fodpleje mv.

Du kan enten udfylde kontaktformularen her ved siden af, du kan også blot vælge at skrive i chatten, da den går direkte til min telefon, så svarer jeg så hurtigt som muligt.

Beauty By Newgard

v/Seyma Nyegaard

Villavej 11

7430 Ikast

Tlf. +45 52 51 31 53

Mail: info@beautybynewgard.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag kl. 09.00-22.00

Lørdag - Søndag kl. 08.30-17.00

Villavej 11, 7430 Ikast, Danmark

Om Beauty By Newgard

Beauty By Newgard er din personlige kosmetolog- og fodpleje specialist i Ikast, Midtjylland. Jeg tilbyder skræddersyede skønheds- og wellness-behandlinger, der er skræddersyet til at møde dine unikke behov. Med et konstant fokus på kvalitet, professionalisme og personlig omsorg, stræber jeg efter at give dig den bedste oplevelse og de bedste resultater.

Åbningstider

Klinikken har åbent efter aftale. Jeg anbefaler derfor, at du blot går ind på min bookingside, hvor du finder ledige tider, eller tager direkte kontakt til mig. Så finder vi den tid og behandling(er) der passer netop til dig.

Kontakt information

Beauty By Newgard

Villavej 11, 7430 Ikast - Midtjylland

CVR-nr.: 41019255

@ Copyright 2023 - Beauty By Newgard | All rights reserved